2011. március 2., szerda

Karácsonyi CherryCulture

Mivel karácsonykor nem volt még blogom, de úgy érzem ezek a termékek megérnek néhány (vagy kicsivel több) szót, mindenképpen szeretnék róluk írni. Főleg mert ugye a netes rendelés mindenképp kényes kérdés, pláne sminktermékeknél. Nem tudni, mennyire felelnek meg a színek a valóságnak. Bár biztos találni már manapság legalább 1-2 képet mindenről neten, de biztos ami biztos.:) Íme ők azok, akikről még említést fogok tenni a jövőben:

Elöljáróban még annyit a szállításról, hogy az idejutása nagyon "kalandos" volt... Karácsonyra kaptam, viszont későn lettek megrendelve, ezért a Fedexes szállítást választottuk, hogy időben ide is érjen a csomag. A megérkezést megelőző napon telefonáltak Ferihegyről, hogy mit tartalmaz a csomag, mert ezt fel kell írniuk, és hogy már nem emlékszem mennyit kell fizetnünk a vám miatt, illetve valami országon belüli szállítást is kellett. A termékek értéke kb. tízezer forint volt, de a szállítással és ezekkel együtt több, mint a duplája lett végül.:S Nem tudom, hogy a legolcsóbb szállításnál is vannak-e ilyenek. Valaki legyen majd olyan kedves és írja meg! Köszönöm!:)

3 megjegyzés :

  1. De király gyűjtemény.
    A szállításhoz sajna én se nagyon értek, de azt tudom, legalább is Szlovákiába, hogy különböző módszerekkel valamivel olcsóbban jön ki, de ez oldalfüggő is, hogy honnan rendeled a terméket.

    VálaszTörlés
  2. köszi az infókat:) itt is lett volna olcsóbb, most nem is tudom, az mennyire kerül.. de ezzel a fedex-essel lett volna elvileg 15ezer körül emlékeim szerint, dehát sajnos több lett:S majd előásom a papírokat a pontos számokért.

    VálaszTörlés