2011. március 12., szombat

Shop

Beszereztem néhány apróságot az elmúlt egy hétben. Tényleg nem sok dolgot, gondoltam írok róluk pár szót.

- Catrice mineral powder (010 natural beige)
- Essence metal glam eyeliner (02 on-the-go)
- S-he xxl volume extension mascara (01 black)
- S-he alapozó lakk
- S-he körömlakk (464)


Ez az első Catrice termékem. Mindenképpen szerettem volna venni már valamit, de nem tudtam sosem eldönteni,mi legyen az. Mivel a púder, amit használok most épp fogyóban van,ez pedig akciós volt, gondoltam megveszem, kipróbálom. Sok mindent nem tudok egyelőre mondani róla. Aranyos az ilyen csomagolás, de hogy őszinte legyek, én nagyon nem szeretem. Száll a por össze-vissza, de adtam neki egy esélyt. Majd meglátjuk, hátha csak meg kell szoknom.


Ez a tus is a februári nagy leakciózásokból való. Már sokszor elmentem mellette, úgy éreztem, nincs rá igazán szükségem, de most beadtam a derekam. Majd meglátjuk, volt-e értelme.:)


Már most tudom, hogy ezt kár volt megvenni, de szempillaspirálból még nem találtam meg a nekem igazán kedveset, próbálkozom még néhánnyal.:) Az ilyen gumis keféjűt már rég ki akartam próbálni, úgyhogy kapóra jött, hogy minden S-he terméket féláron lehet most kapni a DM-ben. Dehát nem jött be nekem... :S Egyébként sem ért sokat, nem láttam ebben semmi XXL-t, ráadásul tele volt kis csomókkal a szempillám. A képhez próbáltam őket eltüntetni, felkenés után közvetlenül rosszabbul nézett ki.


Egy és két rétegben.
Elég sok S-he körömlakkom van, szeretem is őket, főleg a színük miatt, habár Essence-ből is megtalálni minden színt... Van köztük jó pár, amit én csak egy rétegben szoktam felkenne, és úgy is tökéletesen fed, ami nagy előny nálam. Ez a lila most épp nem azok közé tartozik sajnos.:D Rájöttem, hogy még nincs is ilyen sima, csillámmentes lila lakkom, ezért választottam ezt. A többi szín nem annyira tetszett (vagy már van belőle), plusz most várom az új Essence termékeket, elvileg lesz pár ígéretes körömlakk.:) Alapozólakkot pedig azért vettem, mert először valamiért abban a tudatban voltam, hogy az nekem nincs. Nem tudom miért...:D Bár már fogyóban van, amit használok és szeretek, szóval még sem olyan nagy baj, hogy megvettem.

1 megjegyzés :