2011. július 15., péntek

Néhány apróság

Kriszti ma készített egy rám hivatkozó postot, amit ITT megnézhettek, ezzel a bejegyzéssel a Mutassuk meg az igazi arcunk! ötletemhez csatlakozott. Már akkor terveztem összegyűjteni az általatok készített bejegyzéseket, de valamiért ez elmaradt, úgyhogy kérek most mindenkit, aki posttal reagált erre a kezdeményezésre, ide tegyen be linket kommentben róla! Köszönöm szépen!:) Nagyon örültem, hogy voltatok azért néhányan, akiknek tetszett az ötlet!

A másik dolog pedig, hogy itt az oldalsávban található formspringgel kapcsolatos kérdésre legyetek kedvesek szavazni nekem, köszi!:) Eddig úgy gondoltam, hogy felesleges ez a formspring, mert aki szeretne valamit kérdezni, írhat e-mailt vagy kommentelhet a postok alá, de talán ez egy egyszerűbb megoldás lenne. Ezért szeretném tudni, hogy van-e rá igény.

És egy jó hír! Ha minden jól megy, augusztustól a Lora cosmetics & bijou termékeiről fogok teszteket írni, természetesen minden elfogultság nélkül!:) Ennek azért is nagyon örülök, mert már nagyon sok lánynál olvastam a Lora termékekről, én viszont még sosem találtam felénk belőlük, így végre kipróbálhatom őket.

9 megjegyzés :

 1. http://makeupmania-bunny.blogspot.com/2011/05/az-igazi-arcom.html

  :)

  VálaszTörlés
 2. http://thunderke19.blogspot.com/2011/05/az-igazi-arcomd-napi-smink.html

  :D

  VálaszTörlés
 3. Szavaztam, szerintem tök jó Formspring.:) A Lora dologhoz gratula, szerintem tök jó termékeik vannak. Sokat használom ezeket.:)

  VálaszTörlés
 4. http://dorottyasmink.blogspot.com/2011/05/mutassuk-meg-az-igazi-arcunkat.html

  VálaszTörlés
 5. Pedig lehet venni Győrben is, pl. a Bartók Béla úton a körforgalomnál, ahol mindig faltól-falig lógnak a ruhák, előtte pedig egy autószervíz van. Nézegettem múltkor 290 Ft-ért(!!!!!!!) spirált, de aztán nem mertem megvenni. Ja, meg voltak azok a kultikus gyöngyök is, tényleg. Esetleg szerdán elnézhetünk arra, ha gondolod!:P

  VálaszTörlés
 6. jólvan, akkor én nem tudom csak, hogy hova kell bemenni:D köszi Manci!

  VálaszTörlés
 7. http://pannahopemakeup.blogspot.com/2011/05/miert-eppen-beauty-never-dies.html

  VálaszTörlés
 8. http://lumenablog.blogspot.com/2011/06/smink-nelkul.html

  VálaszTörlés
 9. csatlakoznék én is :)
  http://alanora.blogspot.com/2011/07/smink-nelkul-reggel.html

  VálaszTörlés