2011. augusztus 3., szerda

Zsófi körmei:) + közérdekű infó

Ma egy vendégmunkás alkotását mutatom meg nektek.:D Barátnőmmel, Zsófival beszélgettem vasárnap este (a Zsófik vonzzák a Zsófikat), és mivel nekem nagyon megtetszettek a körmei, muszáj volt Veletek is megosztanom.:D Az alap rózsaszín lakk is nagyon szép, de ez a Mickey egér fej....:D
- Avon - rózsaszín
- Rose nail - fekete
- Essence high shine topcoat


Zsófi már rég szerezte ez az Avon lakkot, azt mondta, utánajár, hogy lehet-e még kapni valamilyen formában, mert valami iszonyú gyorsan szárad. A vonaton lakkozott, és ahogy egy csíkot húzott a körmére, a második húzásnál már érezhető volt, hogy a másik száradt valamennyit.

És az infó...

Holnap reggel utazok Balatonfüredre nyaralni!!! Nagyon rég nem nyaraltam már, úgyhogy ennek most nagyon örülünk (Ti is)!:D Hétfőn jövök haza, még nem tudom, hogy pontosan mikor. A szálláson lesz net elvileg, szóval ha keresnétek, elméletileg tudok majd reagálni.:) Plusz igyekszem beidőzíteni Nektek postokat, hogy a következő 5 napban se maradjatok bejegyzések nélkül, és ne felejtsetek el engem.:D Addig is legyetek jók, olvassátok a blogjainkat! 
Pussssz!
Zsófi

4 megjegyzés :