2011. október 15., szombat

A petrolátum

A vazelint számos dologra tudjuk használni a szépségápolás terén. Erről már Dorka csinált egy szuper összefoglaló videót, amit meg is kerestem nektek.Ehhez nagyon nem is szeretnék hozzátenni, szerintem sok okosságot megtudhattatok, ha még nem láttátok eddig ezt a videót.:) Szándékosan nem a vazelin címet adtam a bejegyzésnek, mert ahogy Dorka is mondta, tényleg nincs valami jó marketingje ennek a névnek. Én is nagyon rég megkérdeztem a Müllerben, hogy hol találom, nem is bántam, sokszor ajakápoló helyett is ezt használom. De le sem írom, ami a videóban benne van.:)

Most bennem az kezdett el motoszkálni, hogy a nemrég ajándékba kapott Sugarplum árnyalatú pigmenttel (ITT olvashattok róla) összekeverve vajon milyen lenne, így hát kipróbáltam.:)- egy kevés vazelin
- egy kevés pigment

A kezemen összekeverem őket.


És ilyen a számon. Szerintem nagyon szép. Annyira gyönyörű ez a pigment! Másról nem is akartam tépni a szám, végül is itt leginkább a képek számítanak.:)

3 megjegyzés :

  1. óóó,lélegzetelállító :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper lett, mondjuk én csak sima átlátszó szájfénybe meg körömlakkba szoktam keverni Nyx Pigmentet, de ki fogom próbálni vazelinnel is! A szádról a kép nagyon jó lett, annyira szépen látszik a szín!

    VálaszTörlés
  3. Aaaaa, kísérletezni fogok, ez marha jó! A szín tényleg csodás egyébként.:)

    VálaszTörlés