2012. április 29., vasárnap

Cosmopolitan ruhacsere

Tegnap OutfitZsófival Cosmo ruhacserén vettünk részt. Korábban kellett beregisztrálni rá, be is fértünk erre a napra, úgyhogy tegnap elmentünk Pestre az ArénaPlaza-ba.Egyik osztálytársam, Imi jött velünk még a vonaton, pont ment a barátnőjéhez Pestre azzal a vonattal, amivel mi is. Úgyhogy nem egy szőrös lábú lány a harmadik láb tulajdonosa.:D

Catrice körömlakk:)


Az egész nekünk 2 órakor kezdődött, onnantól lehetett bemenni, a belépő 500Ft volt. Kiállítottak néhány ilyen reklámstandot is, pl Pervol..:D Mivel az első 100 érkező között voltunk, kaptunk egy Pervolt is hazafelé. Lehetett pezsgőt inni, sminkeltetni, frizurát csináltatni meg ilyesmi. Nagyjából ennyiben ki is merültek a lehetőségek. Maga a csere pedig 4-kor kezdődött.

Az egész programnak gyakorlatilag az volt a lényege, hogy mindenki vitt legalább 5 jó állapotban lévő vagy teljesen új ruhát, amiért cserébe hazavihetett másik 4-et. Mondjuk én marha nehezen találtam magamnak.:S Ami tetszett volna, az túl nagy volt stb. De sikerült találnom egy jó kis New Yorkeres szoknyát, meg egy bringás pólót, ezeket majd megmutatom.:) Meg egy Cosmo táskát is váltottam ki. A ruhákat, amiket vittünk, szépen végignézték, hogy jó állapotban vannak-e tényleg.


Pápá Budapest!


Kellemes napunk volt, jól elfáradtunk. Részemről nem a ruhacsere volt a lényeg, sejtettem, hogy nem nagyon fogok találni magamnak semmit, be is jött.:D De kirándultunk egy kellemeset legalább, szóval jó nap volt. Köszönöm Pufi!:)

4 megjegyzés :

 1. Jó volt talizni veletek. Gyertek máskor is! :)

  VálaszTörlés
 2. Tök jó, hogy írtál erről, mindig érdekelt, hogyan zajlik ez.
  Jók a képek, a szőrős lábú lányoson pedig jót kacagtam! :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon csinik voltatok ;)
  Várom a ruhákat :))

  VálaszTörlés