2012. május 31., csütörtök

2. Oasap táska

Ma megérkezett, sokkal gyorsabban, mint az előző. Az előzőt március 6-án rendeltem, és 17-én írták a honlapon, hogy Londonban van, most május 20-án rendeltem, és 26-án már Londonban volt.:) Ma pedig nálam!

Chic Bowknot Side Rings Detail Shoulder Bag - 30$ - Oasap
http://www.oasap.com/show/8494-chic-bowknot-side-rings-detail-shoulder-bag.html

A táskát két erős zacsiba csomagolták, szerencsére épségben ideért. Első ránézésre elég masszívnak tűnik, erősebbnek és minőségibbnek, mint az előző. Valamivel vastagabb az anyag. Az előzőnél ugye ott jött szét, ahol a vállpántot kell rátenni, de ott sokkal kevesebb anyag tartotta a súlyt, ami ráadásul jóval puhább is. A másik táskából is bézs színűt rendeltem, akárcsak ebből, az viszont hófehér volt, ez tényleg bézs. Jól néz ki egyébként. Magamtól itthon tuti nem vennék ilyet.:D A masnik elég gagyik az oldalán, a honlapon sokkal szebbnek tűnik, plusz ott a cipzáron egy B betű lóg, itt semmi.Remélem, ő tovább bírja, mint a másik.:)


Belül az egyik oldalon cipzáros részt találunk, két cipzáros tároló rész, amik között egy zseb van. Velük szemben, a másik oldalon pedig egy telefontartó zsebecske. A nagy cipzár nem zárja le teljesen a belsőt, ezeken a képeken nagyjából látszik is. Tehetünk rá ilyen vállpántot, amire én külön figyeltem, hogy legyen, mert jobban szeretem magamra akasztani a táskákat, nem pedig kézben vinni. A könyökömnél pedig akkor sem hordanám, ha fegyvert tartanának a fejemhez.:) Bár elég nagy a fogója ahhoz, hogy feldobjuk a vállunkra, azért kézben jobban néz ki.
Kis közérdekű!

Holnap az I. Nagy Budapesti Hangszerválasztón fogok dolgozni, szerintem ezt a táskát viszem magammal, vagy másnap, még nem tudom. Minden budapesti olvasómnak üzenem innen is, hogy ha ráér, látogasson el a rendezvényre! A belépés ingyenes, én pedig olyan reggel 9-től, délután 5-ig a Hallásvédelem sátorban leszek, vagy annak környékén.:) Gyertek gyertek, mindent ki lehet próbálni!:)

Pénteken és szombaton is kint leszek, plusz szombaton maradok Pesten, Krisztivel és Klaudiával találkozunk, és örülünk egymásnak egy nagyot.:D Vasárnap jövök haza, szóval nem ígérem, hogy lesznek bejegyzések. Utána keményen nekifekszek a tanulásnak, mert pénteken jön az utolsó vizsganapom 4 tárgy szóbelijével, plusz a szakdogavédéssel. Utána visszakaptok!:)

5 megjegyzés :

 1. Én feketét rendeltem (az az én színem), de a kép alapján a tiednek jobb anyaga van.

  VálaszTörlés
 2. Én is vállon szeretem hordani a táskákat, kizárt, hogy az alkaromon legyen :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én is legalább úgy, de inkább átdobni magamon keresztbe:)

   Törlés
 3. Szép táskát választottál, reméljük tovább bírja mint az előző. :)

  VálaszTörlés