2012. július 13., péntek

Gerovital sun termékcsalád

A közelmúltban kaptam ezt a kis helyes nyári termékcsaládot a Farmectől, ezúton is köszönöm szépen.

Sajnos hiába vannak nálam egy ideje, nem tudtam még komolyabb használatnak alávetni, mert egyszer sem voltam strandon. Viszont mivel felfedeztem, hogy amíg a munkából a vasútállomásra érek, addig simán le tudok égni, előszeretettel cipelem magammal a naptejet és bőszen kenegetem is magam vele.:D Plusz múlt pénteken, amikor a FesztiválPAKK reklámját vettük fel, leégtem sikeresen, úgyhogy a napozás utáni regeneráló tej is már nagyon közeli barátommá vált.:) Szóval ez inkább csak egy megmutogatós bejegyzés.


Gerovital sun - naptej SPF30


Gerovital sun - Anti-age napozókrém arcra SPF50


Gerovital sun - napozás utáni regeneráló tej


És a kapcsolódó sajtóközlemény:

"Napvédelem oxibenzon nélkül
Már Magyarországon is kapható a Gerovital Sun természetes alapanyagokat tartalmazó napvédő termékcsaládja, amely bio gránátalma-kivonatának és UV-szűrőinek köszönhetően óvja a bőrt a napozás során, véd a bőrrák kialakulásával szemben, de nem tartalmaz parabént, és mentes attól az oxibenzontól, melynek egészségvédő hatása vitatott.


A Gerovital Sun napvédő termékek különleges összetevője a bio gránátalma-kivonat. A flavonoidokban, gyümölcscukorban és ellagsavban gazdag összetevő nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz. Erősíti a bőrszövetet, és óvja a bőrt az idő előtti öregedéstől.

A Gerovital Sun napozótermékek egészségre nem ártalmas UVA- és UVB-szűrőket tartalmaznak. A körömvirágolaj csökkenti a gyulladásokat, nyugtatja és ápolja az érzékeny bőrt, az E-vitamin pedig segít megőrizni a bőr természetes szépségét és fiatalságát.


A Gerovital Sun termékek nem tartalmazzák a napvédőkben gyakorta megtalálható, népszerű oxibenzon fényvédő szert, amely a legújabb tanulmányok szerint felboríthatja a szervezet hormonháztartását, továbbá sejtelváltozásokat és rákos megbetegedést okozhat. A Gerovital Sun krémek parabénmentesek és vízállóak.


A Gerovital Sun termékcsalád tagjai között megtalálhatóak a hagyományos 6, 15, 20, 30 és 50 faktoros fényvédők, a kifejezetten gyermekek számára ajánlott napvédő tej, valamint a különleges védelmet nyújtó, öregedésgátló napozókrém arcra."


Termékek:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése