2012. október 1., hétfő

Kedvenc körmöseim

Nagyon szeretek sminkeket is nézni, de valamikor már említettem, hogy azért a körömfestés jóval hosszabb ideje az életem része, és ha belegondolok, igazából sokkal inkább van jelen a körömfestés a mindennapjaimban, mint a sminkelés. Imádok sminkelni, félreértés ne essék, sőt! Bár abból sem az egyszerű hétköznapi a kedvencem, akárcsak a körmöknél. Nem szeretem, ha semmi extra nincs benne, kivéve, amikor egy új lakkot próbálok, vagy magában is érdekes egy körömlakk.

Elég sok videót néztem már végig, képet lapoztam át, sok bloggerbe és vloggerbe futottam bele, valamiért viszont ők hárman ragadtak meg a legjobban.

Itt elmondanám, hogy sminkben és körömben is elég ritka, hogy valamit egy az egyben megcsináljak és lemásoljak, olyankor az eredetit is megmutatom. Ha ötletet ad egy kép vagy videó, az eredménynek általában semmi köze az inspirációhoz. Nem szeretek másolni, abban semmi nincs szerintem, max gyakorlásnak jó. Ez olyan nekem, hogy pl. szeretek rajzolni, és szoktam más rajzokat másolni, de ha megdicsérik, nem érzem úgy, hogy engem kellene dicsérni, mivel nem én találtam ki, még ha az árnyékolással órákat képes is vagyok eljátszadozni (mert szeretek árnyékolni:D több ponton feltűzött drapéria, szeretlek!). Szóval szerintem ez kicsit olyan más tollával ékeskedés, na.:D Hiába kell ahhoz is tehetség, hogy az ember ugyanolyan szépre meg tudja csinálni, mint az eredeti. Ez egy zárójeles bekezdés volt!

Talán ő volt az első, akinek a videóit szívesen ültem le nézegetni. Szeretem, ha nem nyújtják hosszúra indokolatlanul a videókat, és itt csak a lényeg van benne. A dizájnok legtöbbje egyszerűen elkészíthető, na jó, eszközök azért kellenek és nem árt egy kis kézügyesség, de még ha nem is ilyen tökéletesen sikerül valami, nem nehéz szerintem őket megcsinálni. Annyira!:D Aztán lehet csak azért mondom, mert egyiknek sem álltam még neki.:D Na de a lényeg, szerintem nagyon jók az ötletek, hihetetlenül változatosak a manikűrök, úgyhogy érdemes követni a videókat. Bár a lány szövegét már kívülről fújom, és kicsit idegesít a hangja, de tényleg nagyon ügyes!:D

Biztos vagyok benne, hogy jó páran ismeritek ezt az oldalt, nekem még Kriszti mutatta (helószia:D). Hogy őszinte legyek, nem is mindig a körmök fognak meg, hanem az oldal is annyira szép, gyakran újul meg, és a képek is gyönyörűek. Ha nem lenne mit nézni, akkor is nézném, mert annyira igényes és finom az egész, ahogy van mindennel együtt. És francia!:) C'est merveilleux et brillant!

Erre a csatornára nem kaptam rá elsőre, de sokszor belebotlottam a videókba, a sokszínűség és a rengeteg ötlet pedig annyira megfogott, hogy muszáj volt végül feliratkoznom. Szerintem néhány eddig csinált körömfestésem alapján észrevehettétek, hogy szeretek mindenféle hülyeséget magamra pingálni (gyakran az arcomra is). Lehet, hogy egyeseknek ez gyerekes, szerintem viszont feldobja az ember napját, plusz kiélhetem benne a kreativitásomat.

Remélem, érdekes volt, és akad köztetek néhány ember, aki még nem ismerte ezeket az oldalakat és megtetszik neki!

2 megjegyzés :

  1. A zárójelen bekezdéseddel totál egyetértek, valami kis apróságot legalább én is mindig változtatok, meg inkább mixelek ötleteket, színeket, aztán majd lesz valami belőle. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez jól jött, mert egy darab körmös oldalt sem követek, pedig jó lenne valami inspiráció, a tanítványom minden héten megszól, hogy tele vagyok lakkal, de nem festem ki a körmömet, bezzeg ő.. És már pakolja is ki a glittereseket, hogy neki ma az kell a körmére :D

    VálaszTörlés