2012. november 1., csütörtök

Hard Candy szájfény

Köszönöm Kriszti!:)

Hard Candy Plexi Gloss gloss lip shine - 175 Arm CandyA csomagolása nem túl érdekes, nem is tudom, mire emlékeztet. Mint egy radír vagy ilyesmi.:D A kupakja fényes, gyűjti rendesen az ujjlenyomatokat, a tetején pedig csöppnyi matricán az árnyalat neve. A tubus maga átlátszó, a hátoldalon vonalkódos matricán szintén megtalálható az árnyalat neve és száma is. A Hard Candy felirat betűtípusát plusz a kis szivecskét még mindig nagyon édesnek találom, nagyon jó dizájnt álmodtak meg a márkának. A szájfény nem applikátoros, hanem ez a nem tudom, milyen típus, a képen jól látható.:D


A szájfény nagyon sűrű állagú, ezért kinyomáskor nem ömlik meg hirtelen, hanem szépen kikanyarog. Ez szerintem nagy pozitívum az ilyenfajta "adagolónál". A szájfény rózsaszín, de szájon ez annyira nem látszik, inkább csak a benne található rózsaszín, lila és arany színű csillámok. Nagyon kis szép. Nem kell belőle sok, szépen eloszlatható az ajkakon. Állagának köszönhetően nem mászik el a szájról egykönnyen, bár én állandóan összepréselgetem az ajkaim, ami semmilyen szájra való terméknél nem túl okos dolog.:D A tartósság talán valamivel hosszabb idejű, mint hígabb társainál. Édeskés illata van, annyira finomnak nem mondanám, az íze viszont nagyon jó.:D Enyhén cukorkás, nyamm.


Tündéri kis termék, örülök, hogy vele is bővült a nem túl szélesnek mondható Hard Candy termékrepertoárom.:)

7 megjegyzés :

  1. Először azt hittem, te készítettél egy szájfényt, de aztán leesett, hogy nemrég valamelyik bejegyzésedben írtad, hogy kaptál egyet. Egyébként aranyos színe van. :D :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó színe van :)

    VálaszTörlés
  3. Tömény szirupos csillivilli csoda! :D

    VálaszTörlés