2012. december 10., hétfő

Gyors helyzetjelentés

Még élek!

Ahogy látjátok, mostanában nem igazán vannak postok, de jeleztem is, hogy kevesebb lesz. Ínhüvelygyulladás, munka, egyéb elfoglaltságok blablablablaaaaa. Viszont a lelkesedésem a blog iránt cseppet sem hagy alább, ne aggódjatok.:) Van néhány hírem, mondandóm.

Az első, hogy tegnap Pesten klipet forgattunk, mivel volt egy versenyünk, ahol zenekarok, zenészek nevezhettek saját zenével, a fődíj pedig egy videoklip. Ezt vettük fel tegnap, a díjátadó pedig szombaton lesz szintén Pesten. A díjátadóra mindenkit szeretettel várunk, itt mutatjuk be elsőként az elkészült klipet és lesznek még érdekes és jó dolgok az este során. Szóval bárki, aki szeretne élőben látni, és ráér szombat este, az jöjjön el. Megírom hamarosan a pontos helyet és időt.:)


A második. Szeretnék egy picit (nagggyon!) változtatni a blog külsején, mert rég nem változott, az ízlésem pedig igen, úgyhogy valami újítás kell már. Így Ti is érezni fogjátok, hogy valami változik itt.

És ami változik! Megvan a szipi szupi új gépem, ezt már sokan tudhatjátok, ami lehetővé tesz jó pár, eddig nem túl egyszerűen kivitelezhető dolgot, mint pl. a videóvágás kmh khm.:) Szóval hamarosan érkeznek videók. Vannak már ötleteim, de nem akarok lelőni semmilyen poént. És persze szívesen fogadok minden kérést.:) Sminkes tutorialokat nem tervezek, mert szerintem az annyira nem az én asztalom, inkább csak megmutatom, hogy mit, a hogyant meg rábízom a nagyokra.:) Úgyis jönnek az ünnepek, nem fogok dolgozni, plusz szabijaim is vannak bőven, úgyhogy lesz időm pihenni és blogolni (remélem).


Ahol még elértek, és gyakrabban jelentkezem, mint a blogon:

Hamarosan jelentkezem, addig is legyetek jók és türelmesek! Köszönöm!

1 megjegyzés :