2013. február 14., csütörtök

Katy Perry sminkje

A Rimmel London Magyarországnak köszönhetően van szerencsém olyan infókra szert tenni, mint a következő: milyen termékekből állt Katy Perry sminkje a Grammy díj kiosztón. Nem igazán követem egyébként a celebhíreket. Valószínűleg azért, mert a legtöbb vagy szimplán számomra érdektelen, vagy nem különösebben kedvelem azt, akivel kapcsolatos.:D Katy Perry-t kedvelem, mert nem az a "rázom a seggem, hogy eladjam" típus. Az ilyen sztárokat pedig 13 éves korom óta szeretem, Pink óta.:)


A los angeles-i Grammy díj átadó gálán a Rimmel diktálta a divat trended. A szupersztár Katy Perry sminkmestere, Jake Bailey angol stílusban készítette el a művésznő sminkjét és ehhez mást nem is választhatott volna, mint a Rimmelt, az igazi londoni márkát.

A díjra Katy Perryt a “Wide Awake” számában nyújtott előadásért a “Legjobb pop szóló” kategóriában jelölték.  Jake a smink elkészítéséhez a Rimmel Kohl Kajal szemceruzát használta fekete árnyalatban, ezzel emelte ki a szempilla vonalát, majd a Rimmel Glameyes szemhéjpaletta-trió “Orion” (621) színeivel kontúrozott. A gazdag, dúsan pigmentált Rimmel Scandaleyes szempillaspirál segítségével festette meg a szempillákat, a szemek kiemelésének csodás, telt, érzéki befejezésként.

Katy Perry arcbőrének finom, sima, egységes árnyalatához Jake a Rimmel Match Perfection Light Nude alapozót választotta. Az arc rózsás tónusát az almácskákra felvitt Rimmel mono Blush pirosító pinkes tónusával érte el, így a végeredmény sugárzó, hibátlan megjelenés.

A teljes sminkhez a szájak festése is hozzátartozik, ehhez Jake a Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses ajakkontúr ceruzát, valamint a Rimmel Lasting Finish rúzs 206-os árnyalatát választotta.

Kicsit átláthatóbban a termékek listája:
  • Soft Kohl fekete szemceruza
  • Glameyes trio szemhéjpúder palette
  • Scandaleyes szempillaspirál
  • Match perfection alapozó
  • Lasting Finish ajakkontúr ceruza
  • Lasting Finish ajakrúzs
És a képeik:
Mi a véleményetek a hasonló bejegyzésekről? Érdekelnek céges Titeket a hasonló sajtóközlemények?

1 megjegyzés :

  1. Szerintem nagyon szép stílusos smink lett és jól áll neki! Jó tudni, hogy egy hírességet egy ilyen nagy eseményre olyan termékekkel sminkelnek ki, amiket mi is meg tudunk vásárolni :)

    VálaszTörlés