2013. május 30., csütörtök

Két színű köröm

Nem kétszínű, vagy talán egy kicsit, mivel az egyik oldalról nézve olyan, mintha csak egy színnel lennének kifestve, de nem! A színekről és a csíkokról kicsit a cirkuszi sátor jutott eszembe, jól nézett volna ki sima csíkosan.Amit használtam:

 • Orly Nailtrition
 • Maybelline mini Colorama (96 Party Blue)
 • Astor Fashion Studio Fruity Scents (119)
 • Essence BTGN fedőlakkLassacskán igyekszem visszaszivárogni az életetekbe ááám!

7 megjegyzés :

 1. Én is olvastam a GyK.hun azt a cuki véleményezőt,de én vállalom magam.Kedves!Ez a manikűr nem szép.Girbe gurba a két szín találkozásánál,itt ott a bőröd is lakkos,van,ahol lepattant a lakk,van,ahol a piros alól kilóg a kék,a körömágyad száraz,ezért fehér.Nem esztétikus.Nem vitatom,hogy dolgoztál vele,időt szántál rá,befotóztad,de nem szép.Azt az időt amit az elkészítéssel töltessz,koronázd meg azzal,hogy ha már csinálsz egy ötletes manikűrt(mert ez az,és a színek is jók!),akkor igényesen csinálod meg.Nem sértegetésnek szánom a véleményem,csak építő jellegű őszinte kritikának.

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 3. Vidám az összeállítás, nyárias. :) Nekem is van hasonló mani tervben, hamarosan elkészítem. Mostmár tuti. :)

  VálaszTörlés
 4. Hajj, nekem ezzel, meg a másik (mozis) maniddal is az a bajom, hogy bár nagyon ötletes, jópofa, jó a színválasztás, de a kivitelezés nem sikerült túl jól. Én sem tudok szabadkézzel szépen dolgozni, de a cellux (meg a Gatsby manihoz a francia tip) itt elfért volna. Szívesen megnézném egyszer úgy is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. lehet teszek majd egy próbát.:) általában este van időm megcsinálni egy-egy mánikűrt és nem tudom megvárni, hogy megszáradjon leragasztáshoz. mondjuk el lehetne osztani több napra egy elkészítését, de hát az megint milyen..:D

   Törlés
  2. hmm.gondolkodom az alternatívákon.... :D
   és ha az alapszínt este, a fedőszínt reggel? az csak 10 perc reggel ^^ vagy pont az a tíz perc,amit még szundikálsz te is?:D

   Törlés