2013. június 7., péntek

JÁTÉK - Gerovital Plant bőrfeszesítő testápoló - LEZÁRVA

Nem feledkeztem meg arról, hogy játékot ígértem a 700 követő örömére, de ez még nem az.:) Már összeszedtem egyébként a nyereményeket arra is, csak még előbb játszunk egy másikat is a Gerovital Plant jóvoltából.:) Nincs más dolgotok, mint megkeresni a két kérdésre a választ a cikkben, plusz a neveteket és az e-mailcímeteket megadni.:)

"Mihez kezdjünk a striákkal?

Majdnem mindenre van megoldás, nincs ez másként a striákkal sem. Igaz, küzdeni kell, de ha tényleg zavar, megéri. Most ráadásul nyerhetsz egy Gerovital Plant Újrastrukturáló, bőrfeszesítő testápolót!
Hirtelen magasságnövekedés, hízás vagy extrém megterhelés esetén előfordul, hogy bőrünk egy idő után nem képes tovább nyúlni, és a mélyebb kötőszövetekig megreped. Ekkor keletkeznek nem várt ajándékként a striák. Mivel a csíkok nem csupán a bőr felületén láthatóak, hanem a kötőszövetekig hatolnak, eltüntetésük elég nehézkes, de szerencsére nem lehetetlen. 
A feladat, hogy a kötőszövet újraépülése alatt gondoskodjunk arról, hogy a megújuló szövet már megfelelően rugalmas és feszes lehessen. Ez nem megy egyik napról a másikra, a látható eredményhez 2-3 hónapra van szükség. Aki volt valaha edzőteremben, annak ez nem ismeretlen, körülbelül ennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy testünk átalakulása már mások számára is érzékelhetővé váljon.


Bekerítéses támadás 4 lépésben:

  1. Étkezés: legfontosabb a víz! Igyál gyakran tiszta, szénsavmentes vizet - és annyit, amennyit csak lehet! Fontos a megfelelő formában történő rost- és tápanyagbevitel. Egyél lédús és magas rosttartalmú zöldségeket, gyümölcsöket, valamint lehetőség szerint teljes kiőrlésű pékárut. Gondoskodj a telítetlen zsírsavak beviteléről is: egyél halféléket, olajos magvakat és önts különböző növényi olajokat a salátádra, például olivaolajat, szezámolajat, szekliceolajat, tökmagolajat… stb.
  2. Mozgás: próbálj meg minden nap mozogni legalább egy kicsit. Leghasznosabb a futás, úszás vagy biciklizés, ez utóbbit akár a napi közlekedésbe is beillesztheted. Vagy ha épp nem jutsz el az edzőterembe a vibrációs trénerhez, futópadhoz vagy spinninghez; legalább szaladj fel a mozgólépcsőn.
  3. Masszázs: a feszesítő krémet tökéletesen be tudod masszírozni a kezeddel. Ha úgy érzed, hogy a bőrödnek intenzívebb átmozgatásra van szüksége, menj el egy néhány alkalmas zsírégető típusú masszázsra. Ezt azonban otthon is pótolni tudod: egyszerűen használj masszázskesztyűt vagy masszázsgörgőt, így bőröd mélyebb szövetei is részesülnek az átmozgatásban. 
  4. Bőrápolás: válassz egy valóban hatásos testápolót, ami aktív hatóanyagainak köszönhetően segít a bőröd újrastrukturálásában! 


Ajánlatunk:

A Gerovital Plant Újrastrukturáló, bőrfeszesítő testápoló egyedülállóan tartalmaz olyan természetes hatóanyagokat, mint az avokádó- és szójababolaj, melynek köszönhetően a krém összetett hatást képes kifejteni a bőr kötőszöveteiben: akadályozza az öregedési folyamatokat, növeli a bőr rugalmasságát és serkenti a vérkeringést. A testápolóban lévő A és E vitaminok segítik a bőrnek újraépíteni a benne lévő kollagén- és elasztinrostokat, így a kötőszövetek már csíkmentesen épülnek újjá. Emellett minden Gerovital Plant termék havasigyopár-kivonatot tartalmaz, ami tökéletes antioxidáns hatása mellett fokozza a bőr regenerációját valamint védi a szövetekben található kollagén- és elasztinrostokat. 
A testápoló tökéletes kiegészítése a hideg-meleg váltózuhany, amit végül mindig hideg vízzel fejezzünk be. Ez nyáron nem olyan vészes kihívás, köszönhetően a szép időnek és az azonnali frissítő hatásnak. A váltózuhanyt követően alkalmazzunk Gerovital Plant Újrastrukturáló, bőrfeszesítő testápolót. A krémet reggel és este gyengéden masszírozd bőrödbe, míg az maradéktalanul be nem szívódik. 
A Gerovital Plant Újrastrukturáló, bőrfeszesítő testápoló nem csupán a striás bőr számára nyújt megoldást. Jótékony feszesítő hatása mellett ugyanis pótolja a bőr elvesztett víztartalmát: kitűnően hidratál, miközben bársonyossá varázsolja a bőr egész felületét."

A játék vége: június 23. (vasárnap)

Sok szerencsét!

3 megjegyzés :