Rólam

Kedves Olvasók és erre tévedt Látogatók!

A nevem Zsófi, pár éve érdekel a sminkelés, de úgy igazán kb. négy éve kezdtem el vele napi szinten foglalkozni, amikor ajándékba kaptam egy Coastal Scents 88-as palettát. Ez indította el a lavinát, ami máig megállíthatatlan.:) Sőt! Néha nagyon ijesztő is!:D

Néhány száraz adat, csak hogy mégis ki merre hogyan mi vagyok.:)

Idén leszek 26 éves, 166 cm magas vagyok, barna hajú, kék szemű.

2006-ban érettségiztem, egy évig újságíró képzésre jártam, amit félbehagytam a főiskola miatt. 2010-ben végeztem a Nyugat-magyarországi Egyetemen kommunikáció és médiatudomány szakon, újságírás szakirányon kommunikátorként. Remekül hangzik!:) Két egymást követő nyáron a valaha volt győri Revita TV-nél igyekeztem elsajátítani az operatőrködés fortélyait, 2012 nyaráig pedig legfőbb elfoglaltságom a tanulás volt, ugyanis egy kétéves OKJ-s web-programozó képzésen tanultam.

A suli befejezése óta webfejlesztőként dolgozom egy cégnél, bár emellett ezerféle munkám van. Újságírok, videót vágok, photoshop-polok, lektorálok, blablabla.:) Tavaly elvégeztem egy sminkes sulit, így okleveles sminkes lettem. Szerencsére időnként ilyen munkáim is akadnak, úgyhogy minden eddig megszerzett tudásomat alkalmazhatom munka formájában.


Iszonyú sok dolog érdekel, gyakorlatilag minden, nagyon kevés dolog kivétel. Szeretek sütögetni, fotózni, rajzolni, babrálni számítógépen, filmeket nézni... Nagyon!:D Imádom a kütyüket. Na meg persze a sminkelés, mint kreatív tevékenység elég fontossá vált az életemben. A szerteágazó érdeklődésem révén sikerült több irányba lépnem komolyabban és megszereznem a végzettségeimet. Ennek köszönhetem, hogy rengeteg embert ismerhettem meg a sokféle munkám révén, és rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. Nem szeretném abbahagyni a tanulást, szerintem nagyon fontos, hogy az ember folyamatosan fejlessze magát.

Ennyit rólam!
Kellemes nézelődést!
Üdv
2sofix